Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra Volkswagen Service Odder fra Volkswagen og fra verden omkring os.

Golf er yngre end nogensinde

I en dugfrisk omtale udtaler Biltorvet blandt andet: "Volkswagen Golf er en institution i bilindustrien, som har sat standarden i næsten et halvt århundrede".

Første tests af den nye Golf

Den danske motorpresse har været en tur i Porto for at danne sig et førstehåndsindtryk af Volkswagen Golf 8. Det er der foreløbig kommet to videoer ud af.

Ses vi i weekenden 19. – 21. juni 2020?

Volkswagen Classic Meet inviterer igen i 2020 dig og alle Volkswagen modeller, der er ældre end 25 år, til en weekend fyldt med cruise, udstillinger, konkurrencer og meget andet.

En ny dag kræver ny energi

Med den nye plug-in hybrid Passat GTE kan du køre op til 55 km på el. Prøv den og mærk energien.

Få overblikket her

Volkswagen er alt andet end gået i vinterhi. Der er masser af aktiviteter resten af året til dig, der vil gøre en god handel.

Danmarks mest søgte brugte bil

Biltorvet har testet en Volkswagen Passat i forlængelse af en undersøgelse, der viste at den er den mest søgte brugte bil på deres site.

Op til 55 km på el i Volkswagen Passat GTE

En ny dag kræver ny energi – og det er vores nye plug-in-hybrid fyldt med. Du kan nemlig lade den derhjemme med en CLEVER ladeboks, som du får med i købet*.