Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra Volkswagen Service Odder fra Volkswagen og fra verden omkring os.

Ekstra Bladet tester ID. Buzz Cargo

Deres udsendte vurderer blandt andet, at den er en utrolig letkørt erhvervsbil, som giver glæde for chaufføren - og for dem man kører forbi.

Glæder du dig til sommer?

Det gør vi også. Der er vi nemlig klar til at introducere den nye Volkswagen ID.3. Indtil da kan du nyde denne lille appetitvækker.

Find din elektriske Volkswagen

Sæt dig ind i hvilken som helst af Volkswagens ID.-modeller, og du vil intuitivt føle dig hjemme.

FDM tester ID. Buzz og Taigo

Søren W. Rasmussen fra FDM tager dig i denne video igennem en stortest den nye ID. Buzz. Hans kollega Karsten M. Lemche har desuden testet Volkswagen Taigo.

Bliv klogere på rækkevidden

Rækkevidden i en elbil påvirkes af mange faktorer. Med Volkswagens rækkeviddeberegner bliver rækkevidde nemmere at gennemskue.

ID.-familien. Elbiler bygget fra bunden

Volkswagen har en hel familie af elbiler, så du og din familie kan få præcis den elbil, I drømmer om. Lige fra den kompakte ID.3 til ID.4, ID.5 og den store ID. Buzz.

Fremtidens elbiler - hold dig opdateret

De elektriske ID.-modeller fra Volkswagen giver dig alt det, du kan forvente dig af fremtidens elektriske mobilitet. Få de seneste nyheder sendt direkte til din indbakke.

Følg Volkswagen City Studio på Facebook

Volkswagen City Studio i Industriens Hus i hjertet af København er altid et besøg værd, når du er i Hovedstaden. Når du ikke er i byen, kan du stadig følge med i de spændende aktiviteter og events.