Se alle de nyeste modeller hos Dirksen, Volkswagen Skanderborg


Volkswagen ID. - helt elektrisk

Vi synes, at elektrisk mobilitet skal være for alle. Uanset om du har brug for en bybil, en SUV eller en bil med lidt af det hele. De elektriske ID.-modeller giver dig alt det, du kan forvente dig af fremtidens elektriske mobilitet. Glæd dig til mere plads, fleksibilitet, komfort og dynamik. Eller ganske enkelt en ny form for mobilitet. 

Læs mere

I vores salgslokaler  Dronning Sophies Allé 110 i Skanderborg kan du opleve alle de nyeste modeller fra Volkswagen. Uanset hvilket behov du har, kan vores veluddannede sælgere finde en model, der passer.   

Service og reparation uden overraskelser

Volkswagen tilbyder dig muligheden for at slippe for overraskelser med et Service og Reparationsabonnement. Med et Service og Reparationsabonnement slipper du for både kendte og uforudsete reparationer på din bil.

Mere om Service og Reparationsabonnement

Finansiering eller leasing - alt efter dit temperament og behov

Hos Volkswagen Skanderborg kan vi tilbyde en række attraktive finansiering- og leasingmuligheder: Lån, erhvervsleasing eller privatleasing.

Med andre ord kan vi finde og rådgive dig om lige præcis den finansiering- eller leasingmodel, der passer til dit behov og dine ønsker. For mange kan det være svært at finde ud af hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov, men der kan vores specialuddannede salgsrådgivere rådgive dig om den optimale løsning.

Vi glæder os til at give dig en god oplevelse med Volkswagen hos Volkswagen Skanderborg.

6c1cbb6b-d827-4305-b5bd-08417b72dee1_637351464061979341.jpg

Erhvervsbiler til alle formål

I mere end 70 år har Volkswagen bygget erhvervsbiler. Derfor ved vi, hvad der kræves af en bil, som dag ud og dag ind, er jeres vigtigste arbejdsredskab. Alle vores modeller er kendetegnet af tysk kvalitet med driftssikkerhed og køreegenskaber i verdensklasse.

På Dronning Sophies Allé 110 i Skanderborg vores erhvervsrådgivere klar til at guide dit til den varebil, der passer præcis til dine behov.

Læs mere